EN

Dalban elmondva

Kedves párok,

Ha esetleg gondolkodtatok már azon mi lehetne még plusz az esküvőtökön, ehhez örömmel hozzájárulnék. A bemutatkozásban már említettem nektek, hogy az éneklés az életem része. Rengeteg dal van a repertoáromban amik jól beilleszthetőek a programba.

Ezt a főcím dalt én énekeltem, nagyon szerettem :)

Hallgassátok:

https://www.youtube.com/watch?v=yWpCOJ9sGqM

.

.

A szertartás alatt:

A pillanatban megszületett, arra reagáló élőhangban érzelem van, így érzelmet is vált ki. Ilyenkor csak nektek szól. Ezt úgy csempésszük be hogy az ne egy öncélú hangi mutatvány legyen, a fókusz továbbra is rajtatok maradjon. Erre mindig ügyelek. Hiszen értetek énekelek.

Választhattok olyat ami hozzátok illik, vagy emléketek fűződik hozzá. Van akihez az Ave Maria, van akihez inkább Stevie Wonder, vagy épp egy filmzene áll közelebb.

Vacsora és mulatozás alatt:

Még a szülőknek, vagy a nagyszülőknek is lehet ezzel nagyon megható, kedves meglepetést szerezni, ha tudjátok mi a kedvenc dala, és megsúgjátok nekem... (Higgyétek el, a nagyszülők nagyon hálásak tudnak lenni ezért a gesztusért.) Ez jól tud működni akár dj vagy zenekar a hangulatfelelős aznap. Legyen az retro sláger, modern disco, latin vagy rock... Vannak bevált dalaim, de nagyon szívesen megtanulok dalt kérésre is. Ilyenkor sokszor egy nagy közös éneklésbe megyünk át, amit én nagyon élvezek, pláne amikor a társaság férfi tagjai is kieresztik a bennük szunnyadó Freddie Mercuryt, vagy Lukács Lacit... :) "We will rock you-huuuuu!" :)

Szertartás hangosítás:

Remélem ezt sem felejtettétek el! :)Amennyiben a helyszín, zenekar stb nem tudja megoldani a szertartásotok hangosítását, akkor kérjétek tőlem.

LD Systems hangfal(ak), keverő, állvány, mikrofon, laptop, kábel hegyek, egy segítőkész ember aki kezeli a zenéket, ügyel a megfelelő hangerőre, és így a szertartásotok érthetősége a legjobb kezekben lesz.