EN

Villő és Nándi

.

Szokták mondani, “Egy pár cipő képes megváltoztatni az életedet. Hamupipőke a bizonyíték rá.”

Még akkor is ha feltöri a lábad , mert az a vízhólyagocska sem véletlenül kellemetlenkedett Villő lábán, amit ellenőrzés végett megvillantott, és Nándi, mi tagadás,  jelnek vette, és férfiúi kötelességének érezte hogy szemrevételezze.

Aztán persze nem tudta kiverni a fejéből… sem a lábfejet, sem azt amiben végződött… a nőt…  :)

Azóta pedig túl néhány közös spartanon és maratonon, hamburger evő versenyen, sötétkék pályás síelésen, és amiért megismerhettem őket,túl az esküvőjükön is.

.

.

Aznap cudar időt jósoltak, percenként csekkoltam az időjárás appokat, amik sorra ugyanazt vihart ígérték délutánra, a szertartás kezdetére.

De szerintem ilyenkor, ha a Jóistennek épp nincs más sürgős dolga , meghallgatja egy menyasszonyka szívből jövő imáját az öltözőjéből az égbe küldve.

Gyülekeznek a vendégek, örömanyák huncut mosollyal mesélik, hogy egyforma ruhában lesznek, szól a zene, welcome falatkák csusszannak.

Kis spartan  rajtcsomagok találnak gazdára, amikben, a sorszámozott maszkok, buborékfújók, és egyéb hasznos kellékek lapulnak.

Örültem hogy szertartásvezetőjük is lehettem, mert olyan sztorit adtak a kezembe, amitől első olvasásra meglódult a tollam.

Villő és Nándi azt kérte, vicces legyen a szertartás. Ahogy leültek elém végig nevették, és a kérdésre hogy tudnának e egymás nélkül élni, egybe hangzó nem volt a válasz :)

Nem szoktam előre szöveget átküldeni, éppen ezekért a pillanatokért, hatásokért…

Innen is köszönöm nekik hogy megbíztak bennem.

.

.

.

Mindig kérdés, hogy szertartáson belül milyen ceremóniája legyen a párnak.

Hát ők megtalálták a leginkább rájuk jellemzőt, izotóniás italt kevertek össze. Egy impozáns rózsaszín lötyit, ami energiával töltötte fel őket. :)

.

.

.

.

.

.

.

Ezen az esküvőn ismerkedtem meg Rablóczky András fotográfussal, akinek képeit már ismertem. Atyaég, azok a képek, egytől - egyig! 

De a Nádas Pihenőpark kedves felszolgálói is kitettek magukért, csak úgy mint Surányi Event Dj.

Vacsi után beindult a buliiiii!

Volt fotósarok, a SelfieMe a Fotógép csapatával, mindig nagy a sürgés forgás körülöttük, és a dili kellékeik körül. Ők pedig elképesztően vicces képeket készítettek.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Aztán az eső is észbe kapott, hogy neki itt dolga volna és a szezon legnagyobb viharaként lecsapott.

Az áram csak egy pillanatra ment el, na abban a percben belőlem meg a vér ment ki, de egy profi helyszín mindenre fel van készülve.

És mondanom sem kell hogy a hangulaton ez csöppet sem csorbított, sőt.

Egyszer csak azt látom hogy Villő ezerrel eső táncot jár a teraszon, majd visszaérkezve, úgy ahogy volt vizesen ropta tovább.

Áá, nagyon jó volt látni ezt a bulizást.

.

.

Sokan mondják hogy laza esküvőt szeretnének.. de ahhoz hogy ez aznap tényleg laza lehessen, időben elő kell készülni. Ez a titka.

Ők sem voltak egy feszülős páros, csak a szokásos, pozitív esküvői drukk, de az is igaz hogy mindent időben kitaláltak, megszerveztek, beszereztek stb, és aznap pedig rábízták magukat a kiválasztott szolgáltatóikra.Volt egy elképzelésük, tudták mi áll nekik jól, és miben érzik majd komfortosan magukat. Nem volt megfelelés, és pont így szerették őket, amilyenek.

.

.

Köszönöm nektek hogy én lehettem a CereMónitok! :)

És köszönöm nektek is akik profizmusotokkal segítettetek, hogy ez a nap így sikerüljön! :)

Helyszín: Nádas Pihenőpark

Dj: Surányi Event

Fotós: Rablóczky András

Fotósarok: Selfie Me a fotógép

.

.

Aki nem hiszi, járjon utána/m! :)

CereMóni

Esküvőd Ritmusa