EN

Reni és Dávid

.

.

Ez is egy olyan esküvő volt, ami után azon gondolkodtam hogy tényleg megvolt, tényleg magunk mögött van már ez a nap? 

Talán azért mert nagyon sokat készültek, készültünk.

Ha megnézitek a dekort, az bizony saját kézművesség. 

Reni ásványékszerek készítésével foglalkozik, gyönyörű dolgok kerülnek ki a keze alól.

És az elképzelésükről hogy a dekor fő motívuma az ásványfa lesz, hosszas, aprólékos munkával közösen véghez is vitték. Minden asztalra került egy ilyen szépség, mintha egy mese kertben ültünk volna. 

Itt meg is nézhetitek a kincseit:   https://www.facebook.com/healthyfashionjewellery/

Szerintem ez is olyan szép hogy így együtt készültek, együtt hangolódtak. :)

.

.

.

.

Renit is nagyon megkedveltem. Bár ezt még neki sem mondtam, de leginkább az őszintesége tetszett, amiben mindig volt egy csipetnyi szarkazmus, persze színes szókinccsel. Humor, éles látás, és hát ami a szívén, az a száján. Ez engem mindig szórakoztat. :)

Emögött viszont nagyon nagy szív van, mindenkire odafgyelés, kedvesség és a nőcis külseje mögött bájos kislányosság ( rózsaszínben).

Dávid a csendesebb, halkabban érvelő, és a kellő pillanatban megnyutató, együttérző férfi, társ… 

 Tökéletesen kiegészítik egymást, egymás jobbik felei.

.

.

Helyszín a Nádas Pihenőpark nagyon hangulatos tóparti ékszerdobozkája...

Mint a legtöbb párnak, nyáron az ő álmuk is a szabadtéri szertartás volt.

Isten látja lelkem hogy az utolsó pillanatig igyekeztem, hogy ez az álom valóra váljon, ahogy majd a hídon átsétálnak, ahogy a gyönyörű koszorúslányok, ahogy majd megérkeznek a szertartásra. Belső imáimmal próbáltam láthatatlanná tenni az egyre sűrűsödő szürke égi maszatokat.

De az időjárás úgy látta ezt most nem adja meg nekünk. Az eleinte halkan neszező cseppek aztán kopogó esőbe fordultak, és hatalmas szél hátán táncoltak.

Így végül bent tartottuk meg a ceremóniát.

Reni és Dávid története nagyon megfogott. Régi barátok, akik bár egyszer megpróbálták külön, de újra egymásban fedezték fel a társat.

Nem is hinnétek milyen megható és egyben megtisztelő hogy amikor kérésemre pár sort elküld nekem a pár, mennyire őszintén fel tudják tárni szívüket.

Én ezért mindig nagyon hálás vagyok, mert nagyon inspiráló. És hogy teljesen megbíznak bennem, hogy abból amit küldenek a legjobbat fogom kihozni. 

Egymásnak tett fogadalmaikat pedig remélem megtartják nap mint nap.

Ahogy ők kérték…”legyen a szertartás megható de azért vicces is”… :)

.

.

.

A vacsora előtti beszédek mindig szívhez szólóak. Ezen az estén Reni anyukája egy régi levelet vett elő, amit Reni írt anno neki… és benne Dávidról, az érzéseiről.

A sorokat Reni természetesen a maga stílusában élőben kommentálta, így egyszerre volt könnyes és nevetős a felolvasás.

.

.

.

.

Egy viccesbe forduló nyitótánccal aztán hamar beindult mulatság.

Kajdi Gábor jól pörgette a zenéket, mindenki táncolt, de a mikrofonomat és egy két rock slágert azért én sem hagytam otthon :)

Érkezett egy nem mindennapi meglepetés egy kedves vendégtől.

A pár tiszteletére tüzijátékot csodálhattunk meg… de nem csak “afféle kerti party” égi sziporkát, hanem egy igen kiadós , nemzeti ünnepre való dáridót. Woww! András, ez tényleg szép volt! :)

A menyecsketáncért tombola/tombolda szelvényeket kaptak a vendégek, és a főnyeremény az egyik gyönyörű ásványfácska volt. :)

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és hozzá még azt a bizonyos fehér léckerítéses nagy házat, aminek a teraszán, kéz a kézben majd együtt gyönyörködtök az unokáitokban.

u.i. : Köszönöm szépen hogy gondoltál rám is amikor a karkötőket készítetted, nagyon jól esett , hogy a koszorús lányok mellett én is kaptam ilyen szépséget. :)

.

.

Foto: Örültem hogy ismét együtt dolgozhattam Zelnik Péter Zénóval (www.zpzfoto.hu). Amellett hogy vidám a társaság, érzékenyen elkapja mindig hangulatot, a finomságokat, rezdüléseket, amitől egyedi egy esküvő.

Video: Zelnik Brothers

Köszönet Kajdy Gábornak és Reginek a jól felépített zenei kavalkádért, profi hangosításért!  / www.eskuvodisco.hu

Torta: Zilah cukrászda

Fodrász: Fehérvári Judit

Smink: Kovács Kata

Helyszín: Nádas Pihenőpark

Aki nem hiszi járjon utána/m! :)

CereMóni

.